First Walkers

Min konto

Ortotiske sko, sneakers og støvler til børn om vinteren

Børn vil elske de støvler at løbe rundt i i regnfulde vintermåneder

Ortotiske børnesko er ikke kun til sommer og forår. Vores børn skal have det privilegium at have behagelige sko på, der passer perfekt hele året rundt. Heldigvis har First Walkers en ny kollektion af børnesko online , klar til de køligere dage forude.

De nytilkomne omfatter ortopædiske mokkasiner, sneakers og læderstøvler til drenge og piger. Stilmæssigt ligner vores lukkede sko til børn dit daglige modefodtøj. Men de tilbyder det samme anatomiske design og komfort – fra læderoverdel til indlægssåler til ydersåler – som vores tidligere kollektioner har.

Børne læderstøvler

Zippy Joe børnestøvler er vores første og eneste par støvletter til småbørn og børn. Til vores overraskelse blev de let de mest populære blandt de andre småbørnssko. Forvent derfor at se mere af denne vinder næste år.

Et par høje lædersnit som Zippy Joe vil ikke vige tilbage for regn eller koldere vejr. En lynlåslukning gør dem hurtige til at glide af eller på. Det tykke materiale skal holde fødderne tørre. Ydersålens trækkraft gør gang mindre glat. Og det har alle funktionerne i ortopædisk skodesign. Hvem har sagt, at du ikke kan finde ortopædiske støvler til børn?

Ortopædiske mokkasinsko

Katie Confetti glam pigemokkasiner er et af de fire mokkasindesigns fra vores vinterkollektion. Åndbar overdel, velcrolukninger, elastiske ydersåler og svangstøtte til ortotiske sko gør dette par lige så behageligt som vores småbørnsandaler. Desuden er den usædvanlig pigeagtig i lys pink. Ligesom loafers til børn er den fantastisk til hverdagsbrug eller til afslappede begivenheder. Men hvis du leder efter røde sko til piger, har vi også Brittany Red mokkasiner til din prinsesse.

Drengemoccasiner fås også i hvid og blå.

Sneakers til børn

Sneakers er et klart must-have for ethvert voksende barn. De er nyttige ikke kun om vinteren, men også hele året rundt. Roger Run stilfulde ortotiske sneakers er gode til leg i skolen eller i parken. Du behøver ikke bekymre dig om regnen, når han har dem på.

Komfortable ortotiske sko hele året rundt

Godt håndværk, der giver den svangstøtte, den rigtige pasform og de ekstra sundhedsmæssige fordele, du ønsker for dine børn, er altid værd at investere i. Vores ortotiske sko som mokkasiner, støvler og sneakers bærer et sådant kvalitetshåndværk. De er også nyttige hele året rundt og ikke kun om vinteren.

Sko, der er sjove at have på

Sidst, men ikke mindst, bør det at vælge kvalitet og funktion ikke altid betyde, at man negligerer stilen. Forældre, der har modebevidste børn, det forstår du bedst. Det er derfor, First Walkers bringer dig ortotiske sko, der er både funktionelle og stilfulde.

For småbørnssandaler og ortotiske sko, der elsker børns fødder bedst, gå ikke glip af at gennemse vores samling af børnesko online .

ABONNER OG FÅ 10 USD RABAT PÅ DIT KØB

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag $10 i rabat på din næste ordre, når du bruger $100 eller mere.