First Walkers

Min konto

Sporty børneaktiviteter for småbørn

"Sporty" børns aktiviteter har et væld af fordele, der rækker ud over kun motoriske færdigheder. Inddragelse i småbørnsidræt giver sund motion, socialisering og indlæring af sportsånd og kammeratskab. Vær dog opmærksom på, at børn, der begynder at dyrke sport i en meget ung alder, ikke nødvendigvis bliver bedre atleter senere i livet. I bedste fald vil han opdage sin foretrukne sport ret tidligt.

Småbørnssport versus sportstræning

Sportstræning er ikke rigtig ideel for børn, før de er omkring 7 år. Bortset fra det faktum, at børn fra 2 til 5 år er for unge til at forstå organiseret sport, er deres knogler stadig under udvikling og kan blive udsat for skader, hvis de udsættes for streng træning. Ikke desto mindre anbefaler de fleste eksperter "generel bevægelse og leg" i stedet for træning i sportsgrene som fodbold, gymnastik eller rugby. (Ja, der tilbydes rugbyklasser for børn helt ned til 3 år!)

Tips til valg af børneaktiviteter til småbørn

Når du vælger en sportsaktivitet til dit barn, så tænk på disse tre ting - sikker og alderssvarende, ikke-konkurrencedygtig og sjov. Og du vil måske også gå efter variation. Sådanne børneaktiviteter er bedst for små.

Sikker og alderssvarende. Der er organiserede klasser, der tager dette til sig og har øvelser udviklet specielt til 2-årige eller 5-årige. Som tidligere nævnt er sportstræning ikke ideel i en tidlig alder; den opbevares bedst til senere, når hun er omkring 7 år eller ældre.

Undgå stress og konkurrence. Eksperter siger, at konkurrencestresset er for meget for børn, indtil de er omkring 8 år gamle, så det er bedst at lade konkurrencesport ude, indtil de er omkring den alder.

Gå efter sjov og rekreation. Føler du, at dit lille barn kunne blive en atlet? Hav ikke travlt med at fordybe ham i atletisk træning! Ifølge parenting.com , "Undersøgelser har vist, at børn, der tager sport og motionstimer som førskolebørn, ikke er mere tilbøjelige til at være involveret i high school sport end børn, der ikke gør."

Gå efter Variety. Selvom det ikke anbefales at træne for tidligt, er det okay at blive introduceret til at dyrke forskellige former for sport, men selvfølgelig minus den strenge og konkurrenceprægede atmosfære. Dette er "bare for sjov" og fysisk handling.

Idéer til sporty børneaktiviteter

Klasser. Se efter workshops eller klasser specielt designet til småbørn. For eksempel tilbyder ReadySteadyGoKids Australia alderssvarende, multisports-introduktion og børneaktiviteter, der "udvikler og forbedrer grov- og finmotorik i et sjovt, socialt, ikke-konkurrencedygtigt og støttende miljø." Dette lyder stort set som den sunde blanding, vi leder efter. Det tager ikke kun hensyn til behovet for sikre og sjove aktiviteter, men også fordelen ved at introducere en række forskellige sportsgrene.

Leg på stranden. Hvem siger, at børns aktiviteter kun kan læres i klassen? Der er masser af spil, du kan spille på stranden, såsom "musikalske håndklæder". Du skal blot lægge badehåndklæder i en cirkel, få en sjov sommer-playliste til at rulle, og sende småbørnene hoppende fra det ene strandhåndklæde til det andet. Tjek denne artikel for flere ideer til, hvordan du kan underholde dit barn på stranden.

Sjov i baghaven. Så igen behøver du ikke gå langt for at blive aktiv og sporty med dit lille barn. Spil kast-og-fang med et udstoppet stykke legetøj, øv dig i at sparke med en børnebold, eller bare løb rundt i baghaven. Disse færdigheder kan vise sig nyttige senere, når han beslutter sig for at komme ind i basketball eller fodbold. Børneaktiviteter som at løbe, svømme, tumle, kaste og fange er sunde og et sikkert hit for ethvert lille barn.

First Walkers støtter involvering i sporty og alderssvarende børneaktiviteter, der fremmer sjov, motorisk udvikling og sportsånd. For anatomisk og ortopædisk småbørnsfodtøj i Australien, der hjælper med at holde børns fødder sunde og stærke, tjek vores komfortable lædersneakers og sandaler , som er ideelle til udendørsaktiviteter og sport.

ABONNER OG FÅ 10 USD RABAT PÅ DIT KØB

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag $10 i rabat på din næste ordre, når du bruger $100 eller mere.